خانه مقالاتخلاقیت در تبلیغات کانسپت در تبلیغات چه ویژگی هایی دارد؟

کانسپت در تبلیغات چه ویژگی هایی دارد؟

دسامبر 6, 2018
کانسپت در تبلیغات چه ویژگی هایی دارد؟

کانسپت در تبلیغات چیست؟

کانسپت در تبلیغات در واقع هسته اصلی یک تبلیغ است که معنایی تأثیر گذار را برای آن تبلیغ به وجود می آورد. به طور کلی هر شرکت تبلیغاتی یا بازاریابی برای آن که حرف ها و طرح های خود را به شکلی تأثیر گذار برای مخاطبان خود در رسانه ها ارائه نماید، نیازمند کانسپت می باشد. در حقیقت کلیه مفاهیم یک تبلیغ حول محور یک کانسپت مؤثر می گردد. البته طراحی یک کانسپت در تبلیغات به طور خاص که بتواند نقشی کلیدی و اصلی در رساندن مفهوم تبلیغ ایفا نماید، کار چندان آسانی نیست. از آنجاییکه یک کانسپت را می توان به عنوان هویت یک برند در نظر گرفت، برای ایجاد آن نیاز به مواردی خاص است. مهم ترین این موارد شامل برگزاری جلسات طوفان ذهنی، خلاقیت و ایده پردازی، تحلیل و بررسی کارهای مشابه در میان رقیبان، تحقیق و پژوهش و تحلیل نیازمندی ها در بازار دارد. بدین ترتیب می توان با ایجاد یک کانسپت در تبلیغات به شکل مؤثر، آن را در ذهن مخاطبان برای همیشه تقویت و ثبت نمود. برای به وجود آوردن تفاوت و تمایز در کارهای یک شرکت تبلیغاتی، ضروری است که برنامه ها و روش های مشخصی را برای این مهم در نظر گرفت. همچنین باید سیاست های دقیقی در این خصوص برای مشتریان قائل گردید.

کانسپت در تبلیغات

به وجود آوردن کانسپت در تبلیغات به شکل مناسب

به کار گیری ایده های خلاقانه و جدید  در طراحی تبلیغات یکی از جالب ترین بخش های موجود در فرآیند ساخت یک کمپین تبلیغاتی یا برندینگ است. اهمیت بیشتر این موضوع وقتی می شود که آن کمپین تبلیغاتی دارای مخاطبان هدف بسیار زیاد و گستر ده ای بوده و هزینه فراوانی را بخواهد صرف ایجاد آن تبلیغ نماید.

از طرف دیگر یکی از مهم ترین ویژگی های یک طرح تبلیغاتی، تعداد عناصرآن تبلیغ است. عنصر هایی مانند متن ها، ایجاد یک پیام تصویری مؤثر، قرار دادن پک‌ شات (نمای کاملی از محصول)، شعار، در عین حال اجتناب از زیاده گویی، نیاز به یک کانسپت در تبلیغات مانند آجر های خانه‌ سازی لِگو دارد. این به آن معناست که بتوان، با بخش هایی که هویت مشابه  اما فرم‌ها و رنگ ‌های متمایزی دارند، طرح هایی ساخت که کاملاً هماهنگ و همسان باشند.

بنابراین می توان نتیجه گرفت که یکی از مهمترین عواملی که سبب ایجاد تمایز در هر طرح و کانسپت در تبلیغاتی می شود، بکارگیری المان ها و عناصری کاملاً نو و به شیوه ای خلاقانه و بدیع است. این تمایز و تفاوت باعث خواهد شد که در دنیای شلوغ و پر هیاهوی تبلیغات، تأثیر به سزایی را داشته باشد و توجه مخاطبان را به خود جلب نماید.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

تبلیغات محیطی و نقش موثر آن در فرهنگ سازی

یک مثال از کانسپت در تبلیغات

کانسپت در تبلیغات

مثالی که می توان در خصوص کانسپت در تبلیغات ذکر نمود، آگهی نشان دادن گوجه فرنگی های با شکل هایی عجیب و نا متعارف می باشد. این آگهی با به کار گیری کانسپت در تبلیغات می خواهد این پیام را برای مخاطب داشته باشد که این گوجه ها نتیجه کشاورزی به سبک ارگانیک بوده و از نظر سلامت کاملاً بدون ضرر هستند.  پیامی که نه تنها مشکلی ندارد، بلکه یک شاهکار بدیع در دنیای تبلیغات و به کارگیری کانسپت در تبلیغات نیز به حساب می آید. در واقع این آگهی می خواهد به مخاطب این مفهوم را برساند که همیشه میوه هایی با شکل مناسب و متقارن از نظر سلامتی مناسب نیستند. و این گوجه های نا متقارن و دفرمه به معنای ناقص و آفت زده بوده، نمی باشند. این تبلیغ با به کار بردن این روش خلاقانه سعی در تغییر دادن این باور عمومی دارد. همچنین شکل های عجیب و غریب این گوجه فرنگی ها را به مجسمه هایی جذاب و به سبک روز تشبیه کرده به طوری که مثل این می ماند که این مجسمه ها توسط هنرمندی بزرگ به نام طبیعت طراحی شده و تراش خورده اند.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

تاثیر تبلیغات در نظافت شهری

در حقیقت این طرح تبلیغاتی با استفاده از کانسپت در تبلیغات و با تبدیل نموده ضعف ها به نقاط قوت و نیز تبدیل تهدید ها به فرصت، سعی در تغییر نگرش و باورهای عمومی مخاطبان دارد. به آن معنی که اشکال نا متعارف محصولاتی را که تا به حال هیچگونه طرفداری نداشته اند را به امتیازی برای تبلیغ خود تبدیل نموده است. چرا که به وجود آمدن این گوجه فرنگی های به ظاهر بدشکل، متیجه یک روش سالم زراعت و کشت محصول به نام روش ارگانیک یا سنتی می باشد. و این مفهوم را به مخاطب یادآوری می کند که چیزهایی را که تا به حال بد می دانستید، نشان دهنده روشی ایده آل و سنتی برای کشت محصولات کشاورزی است. روشی که از هر گونه کود شیمیایی پر ضرر عاری می باشد و بدون دخالت روش های گل خانه ای صورت می گیرد. این یک مثال برای کانسپت در تبلیغات است.

میان ایده در تبلیغات و کانسپت در تبلیغات چه تفاوتی وجود دارد؟

یک تفاوت اساسی میان ایده و کانسپت در تبلیغات این است که در ایده به طرحی نو، و بوجود آوردن طرحی مبتکرانه و جدید می اندیشند. که به طورکلی در ایده به برداشتی سطحی از ظاهر تبلیغ سر و کار دارند. در حالی که کانسپت در تبلیغات یعنی اینکه باید توانست متن و روح  یک هدف را در طراحی پیاده کنیم. در واقع ناظر با دیدن طرح ، توسط نا خودآگاه خود منظوری را که طراح خواسته در آن بگنجاند را درک نماید.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

تبلیغات نادرست و بررسی جامع عواقب آن

کانسپت در تبلیغات تشابه زیادی با ایده ها دارند زیرا هر دو حاصل تفکراتی از ادراک ما هستند.  با این تفاوت که کانسپت ها دارای یک ویژگی منحصر به فرد در خود هستند . ویژگی هایی که این تفکرات را به سمت گرد آوری چند المان و عنصر را به طور کلی معطوف می کند. کانسپت در تبلیغات نیز نقش تعیین کننده ای برای چگونگی تأثیر گذاری جنبه های مختلف نیازمندی های مبتنی بر طراحی و ساخت آن از طریق اجتماع در یک اندیشه خاص دارد. و در واقع کانسپت در تبلیغات در نتیجه تلاشی خلاقانه در هماهنگ نمودن المان ها و عناصری به ظاهر نا همسان و نا متشابه می باشد. به شکلی دیگر می توان این گونه بیان کرد که ایده ها به مانند سربازان یک لشکر هستند که به کمک آن ها می توان کانسپت در تبلیغات را رشد داد.

کانسپت در تبلیغات چیست؟

Related Articles

یک نظر دهید