خانه مقالات بیلبورد های حقوق بشر

بیلبورد های حقوق بشر

سپتامبر 28, 2018
بیلبورد های حقوق بشر

بیلبورد های حقوق بشر امروزه در سطح شهر های بزرگ و با هدف انتقال پیام های فرهنگی توسط شهرداری نصب شده است. بیلبوردهای حقوق بشر امریکا که معمولا با مضامینی از جمله “امریکا رکورد دار جنگ افروزی در جهان” و یا “در هر نه ثانیه یک زن در امریکا مورد ضرب و شتم قرار می گیرد” همراه بوده اند. پیام های بیلبورد های حقوق بشر نصب شده توسط شهرداری، در تمام شبکه های مجازی منتشر شده است.

نصب بیلبوردهای حقوق بشر امریکا توسط شهرداری همانند اقدامات مشابه این ارگان از جمله صداقت امریکایی و … که در زمان خود واکنش های منفی به همراه داشت، موجب حرف و حدیث های بسیاری بوده اند. از جمله اولین واکنش ها، می توان به واکنش های مطبوعاتی نسبت به نصب بیلبورد های حقوق بشر اشاره کرد.

پس از واکنش های مطبوعاتی نسبت به نصب بیلبورد های حقوق بشر، مردم و مسئولین نیز نظراتی را منتشر کردند. یکی از مهم ترین اتفاقا پیرامون نصب بیلبورد های حقوق بشر، موج عظیمی در شبکه های اجتماعی در راستای مخالف با این حرکت بوده است.

بیلبورد های حقوق بشر امریکا

چه زمانی بیلبورد های حقوق بشر در سطح شهر نمایان شدند؟

طرح بیلبورد های حقوق بشر امریکا در سالروز یک جنایت بزرگ توسط شهرداری در سطح شهر نصب شد. سالگرد روزی که ناو امریکایی هواپیمای مسافربری ایران را بر فراز خلیج فارس مورد اصابت قرار داد، مصادف با نصب بیلبورد های حقوق بشر امریکایی در سطح پایتخت شده است. همزمان با سالروز این جنایت بزرگ در پل های عابر پیاده و تابلو های تبلیغاتی بزرگراه ها، بیلبورد های حقوق بشر امریکا نقش بستند. هفته اول تیر ماه، در امریکا مصادف با هفته حقوق بشر است.

محتوای بیلبورد های حقوق بشر که بر عرشه پل های عابر و تابلو های تبلیغاتی سطح شهر نصب شدند، اشاره به معضلات اجتماعی امریکا دارد. کشور امریکا خود به این مشکلات واقف است و نصب بیلبورد های حقوق بشر در راستای ارائه آگاهی به مردم کشور بوده است. پیام های پخش شده توسط بیلبورد های حقوق بشر در رسانه های امریکا مورد تایید قرار گرفته و نیز اضافه شده که این کشور برای حفظ جامعه سالم و بنیان خانواده نیاز دارد هر چه سریع تر به رفع این معضل های اجتماعی بپردازد.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

لایت باکس تبلیغاتی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

موضوع حقوق بشر امریکا که سال های سال است کشور های جهان و به خصوص جهان سوم را مورد استعمار قرار می دهد یکی از مطرح ترین موارد در سطح جهان است. اقدام شهرداری در راستای نصب بیلبورد های حقوق بشر در واقع یک افشا گری در مقابل سال ها ظلم دولت امریکا به کشور ایران و تاریخ اسکتبار آن کشور است. بنابراین می توان گفت موارد نوشته شده بر روی بیلبوردهای حقوق بشر، موضوع تازه ای نیست و همه موارد گفته شده  چیزی ست که سال ها شاهد آن بوده ایم و امروز بر روی بیلبور های حقوق بشر نقش بسته است.

مهم ترین سرمایه هر کشور مردم آن هستند. همراهی و جلب رضایت مردم همواره هدف اصلی مسئولین کشور هاست. اقدام فرهنگی شهرداری در راستای نصب بیلبورد های حقوق بشر نیاز دارد تا به اگاهی مردم کمک کند. پس نیاز هست در درجه اول رضایت شهروندان برای این اقدام جلب شود.

بیلبورد های حقوق بشر امریکا

واکنش ها به بیلبورد های حقوق بشر

حرفای بسیار زیادی در رابطه با بیلبورد های حقوق بشر و محتوای آن ها وجود دارد. در جامعه امروز با بحث گردش ازاد اطلاعات روبرو هستیم. با توجه به این موضوع نصب بیلبورد های حقوق بشر توسط شهرداری در مقابل دید مردم شهر یکی از راهکارها برای گردش ازاد اطلاعات می باشد. ولی باید توجه کرد که پیام های این بیلبوردها مواردی نقض بسیاری داشته اند.

نصب بیلبورد های حقوق بشر توسط شهرداری با موضوع معضلات اجتماعی امریکا در واقع یک حرکت فاقد توجیه منطقی، فرهنگی و اجتماعی است. در نگاه اول طرح بیلبورد های حقوق بشر مورد نقد قرار می گیرد. در طراحی این بیلبورد ها ا هیچ گونه خلاقیتی استفاده نشده و طرح های کسل کننده ای را شاهد هستیم. این بیلبورد ها در واقع به دور از اصل تبلیغات، فقط دارای پیام هایی با مضامین اجتماعی امریکا هستند. شاید با اجرای یک طرح مناسب می توانستیم انتظار همراهی با پیام های تبلیغاتی بیلبورد های حقوق بشر توسط مردم شهر را داشته باشیم ولی در حال حاضر نگاه ها منفی است.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

بررسی جامع مزایا و معایب ایستگاه دوچرخه

تبعات روانی نصب بیلبورد های حقوق بشر

تبلیغات در سطح شهر باید باعث ترویج یک حرکتت پسندیده و نهی یک حرکت منفی باشد. تبلیغات محیطی شهر در ابتدا بایداز جهت روانشناسی و جامعه شناسی مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت داشتن صلاحیت لازم در سطع شهر نصب شود. تبلیغاتی که توسط بیلبورد های حقوق بشر در سطح شهر پخش شده است بیشتر جنبه هنجار شکنی و قبه شکنی در حوزه های مختلف اجتماعی دارد.

وقتی همه روزه شهروندان تهرانی با اماری دقیق از مشکلات اجتماعی زنان امریکا مواجه شدند در مرور زمان مشکلات و معضلات بانوان ایرانی نیز عادی خواهد شد. جای تعجب دارد که مدیریت شهری شهرداری با توجه به وظایف سنگینی که متحمل می شود باید یک کار بدون تخصص و سطح پایین در زمینه بیلبورد های حقوق بشر امریکایی ارائه دهد. توجه باید داشت که همه ساله مردم شهر با پرداخت هزینه به شهرداری توقع ارائه خدمات مناسب دارند، حال باید دید این بیلبورد های حقوق بشر کدام یک از مشکلات مردم را حل می کند که شهرداری با صرف هزینه های بالا اقدام به نصب آن ها کرده است.

همواره از طرف مسئولین کشور شاهد بیان این جمله هستیم که ما با دولت امریکا دشمنی داریم و مردم امریکا برایمان قابل احترام هستند، حال آن که پیام های بیلبورد های حقوق بشر فقط دشمنی با مردم امریکا را منتقل می سازد.

نگاه منفی مردم شهر نسبت به بیلبورد های حقوق بشر

نصب بیلبورد های حقوق بشر توسط شهرداری که به مشکلات اجتماعی مردم امریکا اشاره داشته، باعث ایجاد واکنش های مختلفی توسط مردم شهر شده است. بسیاری از همشهریان در تهران نسبت به نصب بیلبورد های حقوق بشر واکنش منفی نشان داده اند. زیرا نصب این بیلبورد ها را به توجه به مشکلات امروزه جامعه و شهر منطقی نمی دانند.

بیلبورد های حقوق بشر امریکا

این دسته از مردم نصب بیلبورد های حقوق بشر را دخالت در کار سایر کشور ها می دانند و عقیده دارند مسئولین کشوری در ابتدا باید برای بهتر شدن وضع زندگی اجتماعی مردم تلاش کنند. و اگر می خواهند از وضعیت کشور های دیگر با بیلبورد های حقوق بشر اطلاع رسانی کنند، به وجه مثبت آن ها اشاره داشته باشند.

 در شرایطی که اقتصاد کشور دچار مشکلات بسیار زیادی شده است به جای صرف هزینه برای طراحی و نصب بیلبورد های حقوق بشر، شایسته است در ابتدا برای رفع بیکاری و رونق اقتصاد تلاش شود. مردم کشور ژاپن سال ها مورد ظلم امریکا قرار گرفتند. آن ها با کار و تلاش امریکا را مجبور به عقب نشینی کردند در صورتی که در ایران در حد کلامی با امریکا ستیز می شود ولی همواره از این کشور دنباله روی می شود.

این دسته از مردم نصب بیلبورد های حقوق بشر را دخالت در کار سایر کشور ها می دانند و عقیده دارند مسئولین کشوری در ابتدا باید برای بهتر شدن وضع زندگی اجتماعی مردم تلاش کنند. و اگر می خواهند از وضعیت کشور های دیگر با بیلبورد های حقوق بشر اطلاع رسانی کنند، به وجه مثبت آن ها اشاره داشته باشند. در شرایطی که اقتصاد کشور دچار مشکلات بسیار زیادی شده است به جای صرف هزینه برای طراحی و نصب بیلبورد های حقوق بشر، شایسته است در ابتدا برای رفع بیکاری و رونق اقتصاد تلاش شود. مردم کشور ژاپن سال ها مورد ظلم امریکا قرار گرفتند. آن ها با کار و تلاش امریکا را مجبور به عقب نشینی کردند در صورتی که در ایران در حد کلامی با امریکا ستیز می شود ولی همواره از این کشور دنباله روی می شود.

این مطلب نیز می تواند برای شما مفید باشد!

تاثیر تبلیغات خلاقانه در حوزه غذای کودک چگونه است؟

نگاه مثبت برخی از مردم شهر نسبت به این بیلبورد ها

برخی از مردم شهر نیز نسبت به اقدام شهرداری در راستای بیلبورد های حقوق بشر نگاه مثبتی داشته اند. اما باید توجه کرد این گروه در اقلیت قرار دارند. ان ها این روش را برای اگاهی دادن به نسل جوان بسیار مناسب می دانند و تاکید می کنند با این حرکت جوانان می اموزند علاوه بر ایران، کشور های دیگر نیز مشکلات بسیار زیادی دارند. اما باید محتوای بیلبورد های حقوق بشر با دقت بیش تری انتخاب شوند. یکی از راهکار ها مقایسه مشکلات اجتماعی شهر تهران با سایر شهر های بزرگ جهان است.

شبکه های اجتماعی و بیلبورد های با مضمون حقوق بشر

از مهم ترین واکنش ها نسبت به نصب بیلبورد های حقوق بشر توسط شهرداری در سطح شهر، راه اندازی یک چالش بزرگ تحت عنوان پشنهاد بنر برای شهرداری تهران بوده است. پیشنهاد هایی که در واقع اشاره به آسیب های اجتماعی کشور و عملکرد مسئولین دارد. در بسیاری از پیام هایی که در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود مشکلات گوناگون مردم از نظر سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با بیانی طنز با بیلبورد های حقوق بشر مقایسه شده اند.

در همین راستا کاریکاتور هایی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان از نگاه انتقادی مردم شهر نسبت به نصب بیلبورد های حقوق بشر امریکایی شهر تهران در سطح وسیع بوده است. این موج مجازی در واقع می خواهد خواسته خود که یاداوری مشکلات داخلی کشور است به گوش مسئولین برساند. زیرا با گسترش روز افزون دنیای مجازی، نمی توان قدرت بسیار بالایی آن را نادیده گرفت.

Related Articles

یک نظر دهید